вторник, 22 октября 2013 г.

З ДНЕМ ВИЗВОЛЕННЯ МЕЛІТОПОЛЯ ВІД НІМЕЦЬКО-ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ!



Наші дідусі, прадіди, бабусі,прабабусі - всі вони боролися за наше щастя. Багато хто з них віддав своє життя заради чистого неба й свободи для нас. Вони відстоювали свою країну, свою землю, забуваючи про небезпеку, кров і смерть. І ми завжди повинні пам'ятати і цінувати це... 
Кожного року 23 жовтня всі школярі та жителі Мелітополя йдуть привітати ветеранів, які пройшли цю страшну війну, та вшанувати  пам'ять тих, хто самовіддано  боровся.
Тому дуже важливо виховувати в зростаючому поколінні бажання в будь-яку хвилину захистити свою Батьківщину, нашу неньку-Україну. З метою збереження пам'яті про загиблих воїнів-визволителів, справжніх героїв, що показали виняткову мужність, що дають мені і багатьом іншим підстави пишатися своєю країною, ми маємо не обійти увагою кожного ветерана. Пам'ятайте, що ми - останнє покоління, що бачить живих ветеранів!
Вже багато років на оборонній лінії "Вотан" під Мелітополем проходить  реконструкція визволення міста Мелітополя від німецьких загарбників. Це дійство дуже захоплююче та видовищне, тому що відтворює справжні події прориву радянських війск у логово фашистів!
Вітаємо Мелітополь  з сімдесятою річницею визволення!

Козарук Анастасія, 8-А клас




Комментариев нет:

Отправить комментарий