четверг, 22 мая 2014 г.

ПО ЗІРКОВІЙ ДОРІЖЦІ

йшли "зірки" гімназії за своїми заслуженими нагородами. 21 травня відбулося свято-вшанування тих, хто сумлінно працював протягом цього навчального року, домігся перемог і тим самим прославив себе та рідну гімназію.
Директор гімназії Людмила Віталіївна Чугай у  вітальній промові наголосила на тому, що наш навчальний заклад цього року ввійшов до трійки кращих шкіл міста! І все це завдяки величезній праці учнів та їх наставників:
- У 2013-2014 навчальному році ми здобули перемог в два з половиною рази більше, ніж навчається учнів у нашій гімназії!
Спочатку для отримання грамот та солодких призів були запрошені учні, які стали переможцями інтелектуальної гри "Найрозумніший": Айвазян Артур (5 клас), Орешкова Аня (6-Б), Вакіряк Андрій (7-Б), Гаркуша В. (9-А), Цонєва А. (10 кл.).
 
Наукове товариство учнів "Нова генерація" вітало переможців конкурсу наукових міні-досліджень, а також учнів-членів МАН, які досягли успіху на захисті своїх робіт у Запоріжжі.

Свої нагороди отримали і переможці обласних конкурсів "Космічні фантазії" та "Друг Пан Здоров`я".
 Під кінець свята президент наукового товариства, випускниця Третьякова Поліна передала свої повноваження десятикласниці Цоневій Аліні, яка тепер очолюватиме "Нову генерацію" гімназії №9.
Не залишились без подяки і наші вчителі, адже всі ми знаємо, хто завжди стоїть за нашими перемогами, хто надихає, підтримує, самовіддано допомагає, аби потім на жнивах знань ми отримали добрий врожай. Грамотами та подяками були нагороджені Атрошенко Є.П., Вороніна Н.П., Саклакова М.М., Рубан М.М, Сапожнікова Н.Д., Пєстова Т.Г., Власенко Г.І.
Отже, цей рік дійсно став зірковим для нашої школи. Ми щиро вітаємо всіх переможців та бажаємо їм подальших успіхів! Зіркових вам доріжок!

Комментариев нет:

Отправить комментарий