суббота, 22 марта 2014 г.

ПО-СПРАВЖНЬОМУ ВЕСНЯНІ КАНІКУЛИ

Ви помітили, що канікули цього року по-справжньому весняні? Як давно не було такої чудової погоди! Сидіти в такі сонячні днинки вдома - просто злочин! 
А ви знаєте, що вже повернулися шпаки? Бачили, як сперечаються вони серед віття, вкритого набухлими бруньками? 
Чули, як заграють до своїх подружок голуби, як величаються вони перед голубками, мов ті павичі?
А ви знаєте, що вже розпустилося перше листячко на кущах? Що не сьогодні-завтра абрикоси почнуть приміряти вбрання наречених?
Відірвіться від монітора, гляньте у вікно - яке високе яскраве блакитне небо! І сонце в цю пору найласкавіше, найніжніше. Пестить усіх своїх діточок без винятку, пробуджує їх від зимового оціпеніння, повертає радість життя.
Приєднайтеся до цього дива відродження! Відчуйте себе частинкою Всесвіту, а не безкоштовним додатком до пульта чи клави. На цьому святі життя і весни ми лише гості. Тож ловімо кожну мить, насолоджуймося кожним подихом! 
Відчуйте, яке свіже повітря, солодке, смачнюче - аж п`янке! А які очі в стрічних перехожих - теж сп`янілі від весни, від пробудженої нею життєвої енергії. 
Отак просто пройтися вулицями - все одно що зробити живильний ковток для душі і тіла. Не позбавляйте себе можливості відчути справжню весну, помітити кожен її рух, кожну її посмішку. Адже всі ми так довго її чекали. Ідіть до неї, тепер вона чекає на вас!

Комментариев нет:

Отправить комментарий