понедельник, 15 февраля 2016 г.

ПРОБЛЕМА ЧАСУ - БЕЗДІЯЛЬНІСТЬ

Одна з найактуальніших проблем нашого часу - бездіяльність. Хтось ледарює, тому що так звик, а хтось не діє з простої причини - невпевненість у собі. Це теж дуже велика проблема. Я пропоную вам 7 способів, як побороти в собі невпевненість і почати діяти.

1) Вчіться бути завжди активним у всіх справах. Якщо у вас є шанс проявити себе, чому б не зробити це? Якщо підійти до цього відповідально, тоді все вийде. Не варто вигадувати собі проблеми, коли їх немає. Ви боїтеся провалу, не зробивши жодного дії!

2) Навчіться цінувати в собі те, що маєте. У кожного з нас є позитивні риси, їх потрібно розвивати.

3) Будьте сміливіше! Не бійтеся першими відповідати на питання, не бійтеся бути лідером у чомусь.

4) Не забувайте розвиватися всебічно. Не тільки в одній справі. Щоб бути впевненішим, потрібно шукати щось нове для себе. На своєму досвіді можу сказати, що дуже допомагає щоденник "Мої плани", в якому ви ясно для себе ставите мету і потім кожен день описуєте, що ви сьогодні зробили для того, щоб ваша мета/мрія стала реальністю.

5) Забудьте про думку суспільства! Тільки ви вирішуєте, що для вас краще.
6) Вчіться вирішувати проблеми самостійно. Коли хтось щось робить за вас, воно ніколи не буде "вашим".
7) Любіть життя, посміхайтеся. Пам'ятайте, якщо ви випромінюєте добро, воно обов'язково, як аура, буде завжди навколо вас!

Пам'ятайте, що ви можете все кардинально змінити, потрібно постійно рухатися, бути активним у різних справах і проявляти ініціативу!
Дякую за вашу увагу!


ПІСКУНОВА ДАРІЯ, 10 КЛ.

Комментариев нет:

Отправить комментарий