вторник, 15 апреля 2014 г.

ТЕАТРАЛЬНА ВЕСНА ГІМНАЗІЇ №9

Щовесни наш зразковий театр-студія "Балаганчик" під керівництвом Наталії Юріївни Честнової-Туменко презентує глядачам нову виставу. Так сталося і цього разу. 11 квітня учні 5-6 класів навчальних закладів округу подивилися казку "Джим, Джон, Джек та інші", написану Юрієм Шуцьким за сюжетом добре всім відомих "Трьох поросят". 
Акторами стали учні 6-11 класів нашої гімназії: Ванденко Анастасія, Сірик Катерина, Бєлих Лідія, Андрусяк Анастасія, Ковальов Артем, Стойчик Яна та Дубініна Вікторія. Вони мали неабиякий успіх, і взагалі вистава пройшла чудово.
Катя Сірик розповідає, що їздила на репетиції тричі на тиждень до Палацу творчості ім. Т.Шевченка. Інколи репетиції затягувалися до двох годин, але робота актора надзвичайно цікава, і кожна хвилина, проведена на сцені, - це щастя. 
Цікаво те, що декорації допомагали виготовляти самі актори. Наприклад, для розлогистих кущів кожен з учасників мав нарізати по півтисячі паперових листочків, які потім клеїли на основу та фарбували.
"Незважаючи на те, що тема казки зовсім дитяча, нам всім дуже сподобалося, - ділиться своїми враженнями Віолетта Онищенко, учениця 6-А класу. - Актори грали майстерно. А кінець казки вийшов оригінальний і позитивний - поросята і вовк помирилися! Ось чого по-справжньому не вистачало цьому твору! "
До речі, режисер театру "Время" Борис Іванович Туменко перед виставою відмітив, що гімназія №9 єдина в місті, яка має свій справжній театральний колектив.
Влітку Джим, Джон і Джек не відпочиватимуть - вони дадуть виставу на 1 червня на площі Перемоги, а потім відправляться на гастролі по дитячих таборах. Отже, побажаємо їм успіху і глядацьких симпатій!

Комментариев нет:

Отправить комментарий