среда, 25 декабря 2013 г.

"РІЗДВЯНІ ЗУСТРІЧІ" - СПРАВЖНЄ СВЯТО ЗНАНЬ!

Традиційно в кінці першого семестра в нашій гімназії відбувається свято-нагородження переможців олімпіад та інших інтелектуальних і творчих конкурсів, що відбулися з початку навчального року. А от форма свята цього разу була нетрадиційна. На "Різдвяні зустрічі" завітала богиня мудрості Афіна, яка привітала всіх із святом, а слідом за нею прийшов Дід Мороз! І, зрозуміло, не з порожніми руками, а з цілим мішком подарунків для учнів і вчителів, які підносять престиж нашої гімназії серед навчальних закладів міста. 
Запалити символічну свічку знань Афіна довірила учню, який показав найвищу результативність - Владиславу Саклакову (переможцю міського етапу олімпіади з історії, лауреату обласних конкурсів "Моя Хортиця" та "Я - європеєць", лауреату міського етапу конкурсу "Розкрилля душі").
Переможців вітали піснями ансамбль "Співаночки" (керівник - Г.П.Козлова) та віршами - п`ятикласники. 
Дуже приємно, що кожного року ряди переможців поповнюються новими "зірочками", які запалюють наші висококласні педагоги. 
Щира вдячність усім, хто своїми знаннями, своєю невтомною працею підносить імідж нашої гімназії! 
 Справжньою "родзинкою" заходу стала новорічна ялинка, яку замість іграшок прикрашали портрети учнів, якими пишається наша гімназія. 



Комментариев нет:

Отправить комментарий