суббота, 1 октября 2016 г.

РОБОТА І ЖИТТЯ - ЯК ПІСНЯ

А ми продовжуємо розповідь про найдосвідченіших вчителів нашої гімназії.

Усі знають нашу Галину Петрівну – викладача музики та вокалу, беззмінного керівника зразкового художнього колективу вокального ансамблю «Співаночки» та зразкового художнього хорового колективу «Джерело». 38 років свого життя вона присвятила школі.
Вона динамічна, неординарна, життєрадісна, творча натура, яка своєю енергією заряджає всіх своїх учнів. Про свою професію Галина Петрівна мріяла з дитинства і впевнено йшла до здійснення мети. На перший свій урок йшла з хвилюванням та радістю. Як і раніше, Галина Петрівна витрачає багато зусиль на те, щоб заняття були цікавими, плідними, щоб вихованці відчували емоційне задоволення, радість творчості.
Майстерність вокального колективу «Співаночки» щороку отримує високі оцінки журі на конкурсах різних рівнів. А хоровий колектив «Джерело» кожного року стає лауреатом обласного огляду-конкурсу «Таланти твої, Україно!»
Життєве кредо Г.П.Козлової: «Завжди бути переможцем!» Разом зі своїми вихованцями вчитель дарує радість слухачам та глядачам, а для неї та її учнів кожен виступ – це свято.

Анохіна Марія,
Мартинова Алевтина

Комментариев нет:

Отправить комментарий