понедельник, 25 апреля 2016 г.

КАЗКА ЗБИРАЄ ДРУЗІВ

Навряд чи знайдеться на світі людина, чи маленька, чи доросла, яка б не мріяла колись опинитися в казці. Думаєте, це неможливо? Спитайте в юних акторів театру «Балаганчик» Мелітопольської гімназії №9. Під керівництвом талановитого педагога Наталії Юріївни Туменко вони не тільки змогли самі потрапити в чарівний світ казки, але й подарували її своїм глядачам.

22 квітня відбувся дебют для акторів-початківців, наймолодшому з  яких – 6 років, а найстаршому – 12. На виставу запросили учнів початкових та молодших класів Новомелітопольського освітнього округу: ЗОШ №7, 13 та 22.  Театральний колектив «Балаганчик» підготував для них казку Г.Х.Андерсена «Оле Лукойє».


 Красиві костюми, гарна музика, принц,  принцеси, королі та королеви… На сцені – справді чарівна атмосфера, яка захопила всіх. Актори дуже старалися, а зал підтримував та співпереживав. Яка примхлива принцеса! А який чесний та розумний принц! І зрозуміло, немає нічого ціннішого за справжню красу, за щирі почуття, за добре серце!

Молодці, актори! Дебют вийшов вдалий, тож успіхів вам в осягненні такого непростого, але надзвичайно захопливого мистецтва театру!

Комментариев нет:

Отправить комментарий