воскресенье, 13 марта 2016 г.

ЧИ ВАРТО ДОЗВОЛИТИ УЧНЯМ ВИБИРАТИ УРОКИ ЗА БАЖАННЯМ?

АНАСТАСІЯ КОЗАРУК, 10 клас:
Я вважаю, що це неправильно. Адже не всім подобається математика чи іноземна мова. Але без деяких предметів у житті не обійтися.
Наприклад, у США батьки обирають профільні предмети для своїх дітей, і вже у старшій школі дитина має уявлення про свою майбутню професію. Але все ж таки спочатку вона розвивається всебічно, а потрібні предмети вивчає поглиблено.

На сьогоднішній день багато дітей не бажають вчитися. Зрозуміло, що в їхньому розкладі уроків пануватимуть фізкультура, інформатика, художня культура тощо.

Дозволити обирати уроки за бажанням можна тільки старшокласникам, які до цього зможуть підійти усвідомлено.


АЛІСА БУЖИНА, 10 клас:

Я вважаю, що дозволити учням вибирати тільки ті уроки, які їм до вподоби, та пустити все насамотік, неправильно. Хлопці оберуть уроки фізкультури, а дівчата - математику або тільки ті предмети, які їм знадобляться в майбутньому. А треба розвиватися всебічно.

Проте мені здається, що треба прислухатися до думки учнів, адже тоді в них буде більше бажання ходити до школи та набиратися знань.

СОФІЯ ЧЕРНОМУРКО, 10 клас:

Розвиток новітніх технологій вплинув на життя людей, на їхній спосіб життя. Багато дітей стали залежними від Інтернету. Вони стали ледарями, які нічого не хочуть. Тому не варто їм дозволяти обирати уроки за бажанням. Вони просто перестануть вчитися взагалі. Краще хай за дітей обирають дорослі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий