воскресенье, 4 октября 2015 г.

НАШІ В КИЄВІ

Нещодавно повернулися із Києва наші одинадцятикласники: Даша Борисенко та Влад Саклаков. До столиці вони їздили із важливою місією: захищати честь нашої області на всеукраїнському рівні. Адже їх запросили туди як переможців обласного етапу Всеукраїнського літературного конкурсу «Розкрилля душі». Цей конкурс проводиться на базі Малої академії наук України вже вдруге.

Перший конкурс було присвячено 200-річчю від дня народження Т.Шевченка, і тоді перемогу на всеукраїнському рівні здобув Влад Саклаков, посівши 3 місце.
Цього року наші також повернулися з перемогою: Даша Борисенко посіла 2 місце!!!
Для участі в конкурсі з усієї України в Київ приїхало більше 90 учнів. Для них було влаштоване урочисте відкриття на кіностудії ім. О.Довженка. Наступного дня був захист робіт у двох номінаціях: літературна творчість і наукова робота. Згодом втомлених учасників чекала чарівна прогулянка вечірнім Хрещатиком.
А в середу учасників відвезли до Музею Тараса Шевченка, де відбулася церемонія нагородження переможців.
Три дні в Києві пролетіли як одна мить. Даша і Влад повернулися додому з незабутніми враженнями на все життя. Ми дуже пишаємося тим, що нашу область представляли саме НАШІ гімназисти. Вітаємо Дашу з ПЕРЕМОГОЮ!!!

Комментариев нет:

Отправить комментарий