вторник, 26 сентября 2017 г.

ЖИВИ КОЛЬОРОВО!

Минулий передсвятковий тиждень в гімназії запам`ятається всім надовго, адже з  такої яскравості кольорів, з такого розмаїття емоцій та феєрверку позитивного настрою навчальний рік давно вже не починався!
Кольоровий тиждень наситив гімназію барвами та враженнями. 
Понеділок - день жовтого кольору - провели під гаслом: «Посміхайся всім на зло, щоб в житті тобі везло!» Учні, вдягнені в сонячні кольори, прикрашали класи, залишали веселі смайлики у фотозоні, звідки потім мали чудові світлини напам`ять.
У Зелений вівторок темою дня стало: «Бережи життя на землі!» Він запам`ятався всім конкурсом малюнків на асфальті  «Мій рідний краю» .
Середа була днем червоного кольору: «Від серця до серця». Цього дня по класах відбулися квести «Я-лідер!» або «А хто перший?» А на перервах бажаючих чекав бодіарт.
Четвер поєднав у собі два свята: День миру та День сталої енергії - і був він синього та білого кольорів. Темою дня стало: «Чисте небо – довге життя». Чого тільки не відбулося в цей день!
І флешмоб, і конкурс малюнків, і пізнавальні презентації на тему «Енергозбереження», і створення колажів, і відеорепортаж за підсумками дня.
А п`ятниця була різнокольорова!!!  Адже цього дня всіх запросили в гімназію на свято до Дня міста. Гімназисти разом із своїми педагогами підготували розважальну програму. Крім того гості свята могли подивитися виставку робіт учнів студії образотворчого мистецтва «Веселка»
 Ми прожили цей тиждень позитивно та ЯСКРАВО. Дякуємо всім, хто взяв участь у підготовці та проведенні кольорових заходів!





Комментариев нет:

Отправить комментарий