суббота, 20 декабря 2014 г.

СВЯТО ТРИВАЄ

У День Святого Миколая наші десятикласники разом зі своїм класним керівником Вірою Юріївною Федоренко вирішили подарувати маленьке свято учням початкових класів школи №7. Дітей чекала цікава вистава, в гості до них завітав сам святий Миколай разом зі своїми помічниками-янголятами, а також вихованці наших гуртків. Ансамбль «Співаночки» (керівник Г.П. Козлова) у молодшому своєму складі (дівчата 5-6 класів) виконав колядки; заворожила всіх чарівним співом восьмикласниця Аліса Галаган, феєричними були танці «Ялинки» та «Варення» від первачків сьомої школи; нікого не лишив нікого байдужим дует малюків: Ускова Михайла та Вінниченко Даші.
Правда, "нечиста" сила намагалася зіпсувати свято та намовити дітей на капості, проте нічого в чорта Антипка не вийшло. Не послухала його малеча, тому й отримала від Миколая невеличкі подарунки та солодощі.
Свято видалося яскравим, а настанову від Святого Миколая: «Будьте щедрі, не ліниві, то і станете щасливі, Пам’ятайте слово Боже, і життя в вас буде гоже» - має пам`ятати кожен: і дорослий, і малий.




2 комментария:

  1. Дякую за гарну статтю! Мені та учням теж дуже сподобалось. Без них в мене нічого б не вийшло, бо вони активні, відповідальні, талановиті - найкращі!!!!

    ОтветитьУдалить